GÜNCEL

Abdulkadir Selvi :Genelkurmay Başkanı Nuri Pakdil’le ne konuştu?

Tarih
01 Şubat 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
GENELKURMAY Başkanı Org. Hulusi Akar ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın, yazar Nuri Pakdil’e yaptığı ziyaret günün konusu oldu. O ziyarette Nuri Pakdil’in bazı şair dostlarıyla birlikte bir de edebiyatçı-yazar Rasim Özdenören var.

Yeni Şafak’ta çalıştığım sürede yakından tanıma fırsatı bulduğum iki özel insan. Cumhurbaşkanlarının, başbakanların, kudretli insanların önlerinde saygıyla eğildikleri, ama onların ilmin izzetini muhafaza edip kimsenin karşısında eğilmedikleri insanlardır. Onlara, “Ağabey” diyen insanlar, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, bakanlık koltuklarına oturdular. Onların tek bir ricası olmamıştır. Şair Sezai Karakoç’la birlikte Necip Fazıl kuşağının temsilcileridir.

Gelelim Genelkurmay Başkanı Akar ile MİT Müsteşarı Fidan’ın ziyaretine. Nuri Pakdil ya da Rasim Özdenöner’in evi bu tür konukların ağırlandığı evler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Genel SekreteriFahri Kasırga, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ve Başdanışmanı Sefer Turan’la birlikte Nuri Pakdil’i evinde ziyaret ediyor.

yazının tamamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;