GÜNCEL

Abdulkadir Selvi : Gülen bir gün MİT uçağıyla getirilir mi?

Tarih
17 Nisan 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’ın, “Ver papazı al papazı” dediği rahip Brunson davası başladı.

Ama Fetullah Gülen’le ilgili ABD’de açılmış bir dava yok. Adalet Bakanlığı tarafından ABD yargısına teslim edilmiş olan belgelerin kapağı bile açılmadı. Bekir Bozdağ’ın Adalet Bakanı olduğu dönemde Gülen’in iadesiyle ilgili ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions’a teslim edilen belgelerin henüz yargıya havale edilmediği ortaya çıktı.

Buna rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan“FETÖ seni de getireceğiz” diye sesleniyor. Çünkü konjonktür değişiyor. MİT şimdiye kadar 18 ülkeden 80 FETÖ’cüyü paketleyip getirdi. Bu iş bir ‘al-ver’ meselesi. Peki bir gün Fetullah Gülen de ABD’den paketlenip getirilebilir mi? Bu sorunun cevabını araştırdım. Eğer ABD’nin Türkiye’den daha önemli bir menfaati söz konusu olursa Gülen’i verir deniliyor. Bir de bakmışsınız ki MİT’e ait bir uçakta gözlerindeki bantlar çözülüp, ”Memlekete hoş geldin Gülen” denilmiş. Öcalan’a olduğu gibi.

Hatırlarsanız MİT kısa bir süre önce Kosova’dan 6 FETÖ’cüyü paketleyip Türkiye’ye getirmişti. Böylece Kosova’daki FETÖ’cülerin ByLock, Eagle, FALCON ve Kakao Talk programları üzerinden haberleştikleri tespit edildi. 6 kişi hem FETÖ üyeliğinden hem de casusluk iddiasıyla tutuklandılar.

Kosova Başbakanı Haradinajoperasyona sert tepki gösterip İçişleri Bakanı ve İstihbarat Başkanı’nı görevden almıştı. Bu ilginin karşılıksız olmadığı ortaya çıktı. FETÖ’cüler, operasyonu öğrendikten sonra ilk olarak Kosova Başbakanı ve Meclis Başkanı ile irtibat kurmuşlar. Hem de kimin üzerinden? Kosova’daki FETÖ’cülerin aralarındaki yazışmaların deşifre edilmesi bu ilişki trafiğini ortaya çıkardı. Buna göre FETÖ’cüler, Kosovalı yöneticileri ‘hanımları ve çocukları’ üzerinden avuçlarının içine almışlar.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    18 Nisan 2018 11:35
    0 0
    antalyaya gelecek 0lan tayyip bey darbeyi duyunca antalya yerine istanbulu tercih ettti.ama diger ekipler ve antalyada bekleyen ekipler hala tayyip beyi arıy0rlardı.d0layısı ile kafa karışıklığı 0ldu.EGER ANTALYAYA GELSEYDİ, MUGE ANLININ PR0GRAMINDA K0NU EDİLEN ALTIN RENGİNE B0YALI ALÇI ALTIN KULÇELER UÇAĞA YUKLENİP,KAÇARKEN ALTINLARLA YAKALANDI DENİLİP F0T0 DA ÇEKİLECEKTİ.başarılamadı. ve 0 kulçeler beldibi/göynukte bir mağaraya taşındı..
  • hursit dilaver

    18 Nisan 2018 11:28
    0 0
    DURUN BAKALIM.sabahtan abdurrahman ihvanımız iyi bir k0nu yakaladı.tayyip beye darbe ve suikast işi..ANTALYAYI UNUTTUNUZ. BU DA 3. BİR EKİP..çunku tayyip bey marmaristen antalyaya 0 futb0l bilmemnesinin açılışını yapacaktı.yani ANTALYAYA GİDECEKTİ.bu nedenle de YAVERİ MARMARİSE TELEF0N EDİP, NERDE TAYYİP BEY DİYE Ç0K Ç0K TELEF0N ETTİ.antalyaya gelseydi hava limanında enterne edilecekti.bitmedi.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;