SİYASET

Abdulkadir Selvi : Erdoğan, Kaftancıoğlu’nun peşini bırakmıyor

Tarih
30 Ocak 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yine  tweet’leriyle gündemde.

Ancak bu kez kamuoyu ya da siyasetin gündeminde değil, yargının. Kaftancıoğlu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türkiye Cumhuriyeti devletini ve kurumlarını aşağılamak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret suçlarından hakkında soruşturma açılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grubunda, Kaftancıoğlu’nun tweet’lerini görüntülü olarak izlettirip, sert eleştiriler yöneltmişti. Ancak, “Vefat etmiş anacığıma yönelik galiz küfürleri burada zikretmekten hicap duyacağım”demişti. Kaftancıoğlu annesiyle ilgili tweet nedeniyle Erdoğan’dan özür dilemişti. Kaftancıoğlu’nun özrü kendisini kurtarmaya yetmedi. Erdoğan, annesi hakkında atılan yüz kızartıcı tweet’i affetmedi. Kaftancıoğlu hakkında 14 manevi tazminat davası açtı. Her tweet için 50 bin TL olmak üzere Kaftancıoğlu’ndan toplam 700 bin TL istedi.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ANur

    28 Şubat 2018 03:42
    0 0
    Az istemis, bence twitleri ile Kaftancioglu resmen hakaret etmis suc islemis,gercek kisiligini ortaya cikarmistir.Eski bir CHP li olarak bu partiye sadece aciyorum. Yazik hemde cok yazik. Ataturkun partisi ne yazikki bitirilmistir.
  • YAZIK

    30 Ocak 2018 15:24
    0 0
    illa chp yi kollucaksınız sanki chp yi.Eğitimli (ne demekse artık) CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN Erdoğan getirmiş de chp mahdur olmuş sizleri okurken gerçekten üzülüyorum halinize yazık
  • misafir

    30 Ocak 2018 11:51
    1 0
    Hiç bir kimsenin evet hiç bir kimsenin yaptığı yanına kâr kalmamalıdır. Özellikle Yüzde 52 ile seçilen bir Başkan için Reis için yapılırsa hiç kâr kalmamalıdır. Allah bu kadını benim gibi birinin eline hiç düşürmemeli. Asla af etmem böyle şeyleri. Hele islam aleminin halife diye seslendirdiği ve benim için de aynı derecede olan birisi için asla affetmem.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;