SİYASET

Abdulkadir Selvi : Ben bu CHP’yi anlayamıyorum

Tarih
01 Kasım 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 CHP’li Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Faşist diktatör” deyince çok geçmeden CHP yöneticileri tarafından uyarılır diye düşündüm.

Hele hele Belediye Başkanı’nın, “Bir faşist diktatöre karşı, bu halkın ayaklanması...” gibi laflar ettiğini işitince, Kemal Bey’in hemen bir açıklama yapmasını, bizim ayaklanmayla falan işimiz olmaz, bunlar doğru şeyler değil demesini bekledim.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Ankara’dan kalkıp Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine kadar gidince, hah, bu sefer tamam dedim. Bülent Tezcan, şimdi ‘Başkan, nereden çıkardın bu ayaklanma işini? Ne gerek var böyle faşist diktatör benzetmelerine?’ diyecek diye umutlandım.

Ne mi oldu?

Sanki Ekrem Eşkinat’ın hakaretleri yetmemiş gibi Bülent Tezcan almış eline mikrofonu, “Tekirdağ meydanında ben söylüyorum, Recep Tayyip Erdoğan faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum, şeddelisidir diktatörün şeddelisidir” diye bağırıyor.

Bende hâlâ Polyannacılık durumu devam ediyor. Bu kez tamam dedim, Kılıçdaroğlu bu işi atlamaz, hesabını sorar dedim.

‘Biz o kadar Adalet Yürüyüşü yaptık, halka güven verdik. CHP olarak en iyi dönemlerimizden birini yaşıyoruz. Sizin bu üslupsuzluklarınıza partiyi kurban etmem’ diye uyaracağını düşündüm.

yazının devamını okumak için tıklayınız

 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • VANLI

    02 Kasım 2017 08:59
    0 0
    BU CHPKK İKTİDAR OLMAK İÇİN SATMAYACAKLARI HİÇ BİR ŞEY YOKTUR. EN BASİTİ DENİZ BAYKAL EVLİ BİR BAYAN İLE YAKALANDI. YAV BİR KİŞİ Mİ SEN NASIL BÖYLE AHLAKSIZLIK YAPARSIN DİYE SORMADI. BUNLAR MİDESİ GENİŞ, MEZHEBİ GENİŞ. CHPKK ŞEDDELİ OLARAK OY YOK.ARTIK BU MİLLETİN AHINI ALLAH SORSUN ONLARDAN.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;