SİYASET

Abdulkadir Selvi : AK Parti’de önemli gelişmeler yaşanacak

Tarih
01 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
DEMİREL, yasaklar kaldırılıp DYP’nin başına döndüğünde, “Hasret bitti, kucaklaştık” demişti.

12 Eylül darbesinden sonra SHP ile koalisyon hükümeti kurup, başbakan olduğunda ise ilk sözü, “Nerede kalmıştık?” olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, “Yeniden Bismillah” diyecek. 2 Mayıs’ta Erdoğan’ın parti üyesi olmasıyla birlikte AK Parti’de ‘ikinci Erdoğan dönemi’ başlayacak. Erdoğan cumhurbaşkanı seçildiğinde, “Koşan, terleyen bir cumhurbaşkanı olacağım” demişti.  AK Parti’nin başına geçmesiyle birlikte yeniden ‘ko��an, terleyen bir AK Parti’ olacak. AK Parti 7 Haziran,1 Kasım seçimleri ile 16 Nisan’da referandumdan başarıyla çıktı. O nedenle haksızlık etmek istemem ama Erdoğan’ın yeniden geminin kaptan köşküne geçmesiyle birlikte yeni bir dönem başlayacak. Emanet sahibi emanetini devralacak.

Anayasa referandumu sürecinde yabancı bir misafiri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Şu anda ne yaptıramıyorsun ki, AK Parti’ye genel başkan olmak istiyorsun?” diye soruyor. Erdoğan, “Dışarıdan müdahale ile bir yere kadar oluyor. Ahmet Hoca’yla yapamadık işte. Binali Bey’le sorun yaşanmıyorsa, belediyeden bu yana benim yanımda olduğu için” karşılığını veriyor. Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geçmesiyle birlikte 27 Ağustos 2014 tarihinde açılan parantez kapanacak.
Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;