GÜNCEL

.Abdulkadir Selvi : ABD'den satır arası Zarrab mesajı

Tarih
13 Eylül 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 ABD, kendini Irma kasırgasının yıkıcı etkilerinden korumaya çalışırken, diğer yandan da Türkiye’yi Reza Zarrab kasırgası ile vurmaya çalışıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti öncesinde eski Bakan Zafer Çağlayan’la ilgili tutuklama kararı Ankara’da moralleri bozdu. 

ABD’liler Reza Zarrab dosyasına uzun süredir çalışıyorlar. Zafer Çağlayan ismini yeni duydukları söylenemez. Ancak Çağlayan’ın halen milletvekili olduğunu yazacak kadar alelacele yazılan tutuklama kararı, “Zaman ayarlı” bir hamle olarak değerlendirildi. Bir anlamda 17-25 Aralık’ın bir kâbus gibi Türkiye’nin üzerine çökmesi hedefleniyor. 

ABD’nin elinde Zarrab’la ilgili nelerin olduğu merak ediliyor. Çünkü Çin işkencesi gibi her duruşmada mahkemeden Türkiye’nin canını acıtan yeni bir karar çıkıyor. Kimi zaman Zarrab’ın cezaevindeki durumu kimi zaman yeni tutuklama kararlarıyla birlikte mahkemede, bir yargılamadan ziyade Türkiye’ye karşı bir algı operasyonu yürütülüyor. 

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • o.b

    13 Eylül 2017 14:34
    0 0
    bence bu rıza sarraf abd ajanı TC.başını derdeb sokmak için ABD gitmiş biri durduk yerde ne işi vardı ABD de kendini tutuklattı ve kendini garantiye aldı işin sonunda ajan olduğu anlaşılırsa başına bir iş gelmesin diye gitti ABD.ye
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;